Výkonné nástroje pro vrtání

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Tato bakalářská práce je v první části zaměřena na základní charakteristiku vrtání, rozdělení vrtacích nástrojů z hlediska konstrukčního a materiálového. A v druhé části je porovnán sortiment výroby vrtáků s vyměnitelnými břitovými destičkami tuzemské firmy Pramet Tools se zahraniční firmou Sandvik Coromant.
The first part of this bachelor thesis is focused on the basic characteristic of drilling, dividing drilling tools from the point of view of construction and materials. Range of products drills with indexable cutting inserts domestic company Pramet Tools are compared with Range of products international company Sandvik Coromant in the second part.
Description
Citation
ŠREFL, M. Výkonné nástroje pro vrtání [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Strojní inženýrství
Comittee
doc. Ing. Josef Chladil, CSc. (předseda) doc. Ing. Jaroslav Prokop, CSc. (místopředseda) Ing. Václav Peterka, MBA (člen) Ing. Miroslav Frost (člen) doc. Ing. Marek Sadílek, Ph.D. (člen) Ing. Milan Janský (člen)
Date of acceptance
2014-06-19
Defence
Bakalář seznámil komisi s obsahem a výsledky své bakalářské práce a zodpověděl otázky vedoucího, oponenta a dalších členů komise. V průběhu obhajoby byly zodpovězeny následující doplňující otázky: 1) Výhrubníky a jejich použití. 2) Kolik stupňů je úhel Kr? 3) Vrtání hlubokých otvorů. 4) Kde se ostří šroubovitý vrták? Otázky členů komise byly zodpovězeny.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO