Komplexní přístup k modelování dopravních nákladů při energetickém využití odpadů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Smyslem a účelem předkládané diplomové práce je objektivně posoudit a vyhodnotit korektní volbu dopravy s možností odpad slisovat. V závislosti na klíčových parametrech, které ovlivňují konečnou cenu, zvolit ekonomicky nejvhodnější variantu. Tyto závislosti připravit pro následující aplikaci v nástroji NERUDA. Dále je nutné se zabývat systémem svozu jako celkem a finančně vyhodnotit reálné a především ekonomicky vhodné svozové vzdálenosti s možností využití překládací stanice
The aim of this thesis is to assess modes of transport and to choose the correct one with the possibility of compressing waste. Depending on key parameters which influence the final price, the most economical option is chosen. These variants are prepared for the following application in the software Neruda. It is necessary to evaluate the system of collection as a whole and to choose realistic and economical transport distances with transfer stations available.
Description
Citation
GREGOR, J. Komplexní přístup k modelování dopravních nákladů při energetickém využití odpadů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Procesní inženýrství
Comittee
Ing. Jan Pokorný, CSc. (předseda) doc. Ing. Zdeněk Jegla, Ph.D. (místopředseda) RNDr. Petr Žaloudík, CSc. (člen) Ing. Zdeněk Hajný, Ph.D. (člen) prof. Ing. Petr Stehlík, CSc., dr. h. c. (člen) Ing. Dušan Vincour, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-16
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO