Řídící a měřící systém pro hybridní energetický zdroj

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract

Description
Keywords
Citation
HRDÝ, B. Řídící a měřící systém pro hybridní energetický zdroj [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Elektroenergetika
Comittee
prof. Ing. Petr Toman, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Petr Baxant, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Ilona Lázničková, Ph.D. (člen) Ing. Branislav Bátora, Ph.D. (člen) doc. Ing. Karel Katovský, Ph.D. (člen) Ing. Jan Macháček, Ph.D. (člen) doc. Ing. David Topolánek, Ph.D. (člen) Ing. Petr Skala, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-10
Defence
Student prezentoval diplomovou práci na téma Řídící a měřící systém pro hybridní energetický zdroj. Doc. Mastný seznámil komisi se svým posudkem vedoucího práce a s posudkem oponenta práce Ing. Morávka. Oponent ve svém posudku položil doplňující dotazy, které student zodpověděl bez výhrad komise. Doc. Drápela položil dotaz směřující ke konkrétnímu měření, v jakých místech student měřil. Student částečně odpověděl na tento dotaz, ale váhal při odpovědi na dotaz směřující k vzorkovací frekvenci při měření, zodpovědět jej zcela nedovedl. Doc. Beláň měl dotaz na návrh hodnoty odporu pro měřící soustavu. Tento dotaz student zodpověděl bez výhrad.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO