GPS lokace s GSM prenosem pozice a teploty

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Předmětem této bakalářské práce je návrh a realizace modulovitého zařízení pro GPS lokace a teploty s GSM přenosem, která slouží pro určení polohy objektu na vyžádání uživatele za pomocí SMS zprávy. Je určeno pro hlídaní vozidel a především lokace již odcizeného vozidla. Součástí práce je návrh hlavního modulu, modulu GPS lokace, modulu zdroje a modulu LCD pro zobrazení údajů.
The objective of this semestal thesis is the design and implement moduls device for GPS location and temperature with GSM transmission, which is used to determine the position of the object at the request of users using SMS messages. It is designed for watch vehicle and foremost locations already stolen vehicle. Part of this work is the design of the main module GPS location, source module and a module lcd for displaying the data.
Description
Citation
REMEŠ, A. GPS lokace s GSM prenosem pozice a teploty [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Elektronika a sdělovací technika
Comittee
prof. Ing. Stanislav Hanus, CSc. (předseda) doc. Ing. Jaroslav Láčík, Ph.D. (místopředseda) doc. RNDr. Jitka Poměnková, Ph.D. (člen) doc. Ing. Miloslav Steinbauer, Ph.D. (člen) Ing. Kamil Pítra, Ph.D. (člen) prof. Ing. Karel Roubík, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-17
Defence
Student prezentuje výsledky a postupy řešení své bakalářské práce. Následně odpovídá na dotazy vedoucího a oponenta práce a na dotazy členů zkušební komise.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO