Nájemné bytů ve vybraných lokalitách města Brna a faktory, které je ovlivňují

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Diplomová práce je souhrnem popisujícím současnou bytovou situaci v lokalitě města Brna. Zabývá se porovnáním výše obvyklého nájemného z bytů v jednotlivých lokalitách města a posuzuje změny nájmů z hlediska polohy, vybavení a velikosti bytu. Zjištěné údaje jsou rozděleny pro byty o velikosti 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk a větší. Zmapování trhu a jeho cen v oblasti nájmu je provedeno jak textově tak graficky.
Diploma thesis is resume representing actaul residential situation in area of city Brno. It deals by comparing of ordinary chartered surveyor in individual part sof the city and view ganges of rent by looking on lacation, equipment and size of apartment. Gathered data are separated for apartments size of 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk and bigger. Maping of market and its prices of rents is made by texts and graphics.
Description
Citation
RÝZNAROVÁ, I. Nájemné bytů ve vybraných lokalitách města Brna a faktory, které je ovlivňují [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realitní inženýrství
Comittee
prof. Ing. Leonard Hobst, CSc. (předseda) doc. Ing. Leonora Marková, Ph.D. (místopředseda) Ing. Radka Kantová, Ph.D. (člen) Ing. Alena Superatová, Ph.D. (člen) Ing. Bronislav Žáček (člen)
Date of acceptance
2014-06-25
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO