Návrh a implementace docházkového systému v malém podniku pomocí VBA

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem a implementací docházkového systému v malém podniku. Součástí návrhu je i ekonomická výhodnost řešení pro daný podnik.
Main objective of this bachelor thesis is to design and implement time and attendance system in a small company. Economic profitability of this solution is included as a part of the design document.
Description
Citation
PETRUŠKA, R. Návrh a implementace docházkového systému v malém podniku pomocí VBA [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Manažerská informatika
Comittee
prof. Aleksandre Lomtatidze, DrSc. (předseda) doc. Mgr. Veronika Novotná, Ph.D. (místopředseda) Ing. Petr Dydowicz, Ph.D. (člen) Ing. Lenka Smolíková, Ph.D. (člen) Ing. Petr Sedlák (člen)
Date of acceptance
2014-06-25
Defence
Oponent - Navrhnout a zhodnotit možné způsoby bezpečné a spolehlivé autentizace pro danou oblast nasazení, včetně metod implementace do již existujícího softwarového řešení. - zodpovězena Mgr. Veronika Novotná, Ph.D. - Pohled na reálné nasazení- zodpovězena Ing Lenka Smolíková, Ph.D. - SWOT analýza a její aplikace- zodpovězena
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO