Simulace a Optimalizace Dopravy pro Chytrá Města

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Práce pojednává o řízení města pomocí telemetrických sítě. Je představena problematika telemetrických sítí a multiagentních systémů. V práci je navržen model dopravy v Javě, který umožňuje simulovat a vyhodnocovat konfigurace semaforů v městském provozu.
The thesis is dealing with traffic management using telemetry networks. The problematic of telemetry networks and multiagent systems. A simulation model is proposed in Java which enables configuration simulation and assessment.
Description
Citation
PETRÁK, T. Simulace a Optimalizace Dopravy pro Chytrá Města [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Telekomunikační a informační technika
Comittee
prof. Ing. Jiří Mišurec, CSc. (předseda) doc. Ing. Miloš Orgoň, Ph.D. (místopředseda) Ing. Tomáš Zeman, Ph.D. (člen) Ing. Vladimír Červenka, Ph.D. (člen) Ing. Milan Šimek, Ph.D. (člen) Ing. Jan Karásek, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-12
Defence
Popište, jakým způsobem by bylo možné do vaší aplikace doplnit řízení dopravy kyvadlovým směrem v místě dočasné uzavírky poloviny vozovky. Popište princip výběru jedinců v rámci evoluce genetického algoritmu. Dotaz na současný stav měření počtu dopravních prostředkú na křižovatkách.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO