Návrh newsletter systému pro elektronický obchod

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato práce se věnuje návrhu firemního newsletter systému pro rozesílání informačních a nabídkových emailů s nabídkou zboží zákazníkům. Systém bude určen pro velké a střední firmy, které provádějí obchodní činnost a nabízejí rozsáhlý sortiment zboží v internetových obchodech, kde vedou registrované zákazníky, kteří chtějí dostávat nabídkové emaily s aktuálními novinkami v obchodě.
The aim of this thesis is to describe a design of company newsletter system for sending information and e-mails with offers to customers. System is designed for large and medium companies which run a business and offer an extensive range of good in their online stores. In the database, which is connected with online stores, are registered many customers who want to receive emails with the latest news and offers in the store.
Description
Citation
KUNDRÁT, J. Návrh newsletter systému pro elektronický obchod [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Manažerská informatika
Comittee
doc. Ing. Petr Sodomka, Ph.D., MBA (předseda) doc. RNDr. Jiří Kropáč, CSc. (místopředseda) Ing. Jan Luhan, Ph.D., MSc (člen) Ing. Zdeněk Brož, Ph.D. (člen) RNDr. Zuzana Chvátalová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-26
Defence
Otázky vedoucího práce - Ing. Jan Luhan, Ph.D.: 1) Jakým způsobem bude řešeno vyhodnocování a statistiky realizovaných kampaní? - odpovězeno 2) V jaké fázi se nachází realizace Vašich návrhů z hlediska zadavatele? - odpovězeno Otázka oponenta - Ing. Ivo Stodůlka: 1) Bylo by možné navrhovaný systém propojit také s opensource řešeními elektronického obchodu např. PrestaShop nebo OpenCard? Jaké jsou v tomto směru možnosti a jakým způsobem byste to řešil? - odpovězeno 2) Bylo by možné systém rozšířit o detailní sledování výsledků kampaní, zejména o možnost přehledu, kolik lidí newsletter přečetlo, kolik lidí kliklo na odkazy ve zprávě, a tento přehled pak následně graficky zobrazovat? - odpovězeno Otázky komise: 1) doc. Ing. Petr Sodomka, Ph.D., MBA: Je možné a jakým způsobem lze získat výstupy na SQL dotazy sdružování záznamů v databázi dle navolených parametrů? - odpovězeno 2) doc. Ing. Petr Sodomka, Ph.D., MBA: Jak jste autorsky ošetřil své dílo? - odpovězeno 3) doc. Ing. Petr Sodomka, Ph.D., MBA: Na kolik si kalkulujete Vaši člověkohodinu? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO