Způsoby testování desek plošných spojů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
F
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato práce se zabývá návrhem testeru pro základové desky používající modul počítače typu PC pod názvem CM-iTC a rozborem jeho vstupních/výstupních pinů. Jsou zde uvedeny kombinace vstupů/výstupů testovaných desek a modulu se zaměřením na možné chyby a jejich specifikace. Jsou uvedeny návrhy na řešení, jak tyto chyby zjistit.
ABSTRACT This work describes design of tester for motherboards that uses the PC's called CM-iTC and analysis of input / output pins. There are combinations of inputs / outputs for tested boards and modules focusing on possible errors and their specifications. They include proposals for solutions to detect these errors.
Description
Citation
PRŮŠA, T. Způsoby testování desek plošných spojů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Elektronika a sdělovací technika
Comittee
prof. Ing. Tomáš Kratochvíl, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Tomáš Frýza, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Ladislav Polák, Ph.D. (člen) Ing. Tomáš Urbanec, Ph.D. (člen) Ing. Miloslav Macho, CSc. (člen) Ing. Karel Ulovec, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-17
Defence
Student prezentuje výsledky a postupy řešení své diplomové práce. Následně odpovídá na dotazy vedoucího a oponenta práce a na dotazy členů zkušební komise. Dr. Urbanec: Převodní vztah, saturace tranzistoru, chyba měření. Doc. Frýza: Typy testovaných desek, způsob měření desek, řízení testeru, stav programu pro řízení testeru. Ing. Macho, CSc.: Formální zpracování práce (Obr. 1) Dr. Urbanec: Důvod nedokončení práce. Student odpovídal na otázky oponenta a členů komise chybně a komise dále konstatovala, že zadání práce nebylo ani v opravném termínu splněno.
Result of defence
práce nebyla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO