Podnikatelský plán založení podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce obsahuje podnikatelský plán na tvorbu internetového portálu, který se zabývá zprostředkováváním komunikace mezi poskytovatelem služby označované jako domácí práce a zájemcem o tuto službu. Podnikatelský plán bude sloužit k reálnému využití v praxi.
This Master's thesis covers a business plan for a web project whose aim is to facilitate communication between a provider of a service known as housework and a potential client. The business plan will be used as a basis for a real project.
Description
Citation
HLADÍK, M. Podnikatelský plán založení podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
doc. Ing. Anna Fedorová, CSc. (předseda) Ing. František Bednář (místopředseda) doc. Ing. Marek Zinecker, Ph.D. (člen) Ing. Roman Ptáček, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-11
Defence
Otázka oponenta - zodpovězena 1) Doc.Fedorová - myslíte, že o tuto službz bude zájem? Není nabídka vyšší než poptávka? - Zodpovězeno 2) Ing. Bednář - jsou všechny segmenty realizovatelné? - Zodpovězeno 3) Ing.Ptáček - jak budete řešit pojištění? - Zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO