Multiplatformní přehrávač zvukových signálů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Táto diplomová práca se zaoberá problematikou multiplatformných knižníc na tvorbu grafických aplikácií. V práci sú zahrnuté aj základné teoretické znalosti o systéme relačnej databázy SQLite, ktorý bol použitý v praktickej časti. Základným pilierom praktickej časti práce je zhotovenie multiplatformného prehrávača, ktorý by mal poslúžiť v logopedickej ordinácii. Prehrávač je rozšírený o databázu pacientov a schopnosť tvorby XML súborov z dát v databáze.
This master's thesis focuses on problematic of creating applications based on multiplatform framework. This thesis also includes fundamental theoretical knowledge about relational database system SQLite, which has been used in a practical part of the thesis. Programing of multiplatform audio player which could be used in speech-language pathology clinic is essential portion of the practical part. Player was enhanced with the database of patients and ability to generate XML files.
Description
Citation
HENZELY, J. Multiplatformní přehrávač zvukových signálů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Telekomunikační a informační technika
Comittee
doc. Ing. Ivo Lattenberg, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Martin Medvecký, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Petr Sysel, Ph.D. (člen) doc. Ing. Jan Jeřábek, Ph.D. (člen) Ing. Jan Skapa, Ph.D. (člen) Ing. Ondřej Krajsa, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-12
Defence
Popište algoritmus výpočtu a zobrazení spektrogramu, který je ve vaší aplikaci použit. Bylo využito nějaké knihovny pro výpočet FFT? Pokud ne, popište algoritmus, který jste implementoval. Popište algoritmus pro zobrazení časového průběhu signálu, který jste použil. Jedná se odhad amplitudové obálky signálu? V jakém formátu jsou předávána zvuková data z ovladače zvukového zařízení aplikaci a v jakém formátu jsou ukládána na disk?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO