Návrh na financování investiční akce v obci Tavíkovice

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce pojednává o možnosti financování investiční akce obce Tavíkovice, která plánuje provést velmi nákladnou investici na průtah obcí. Na základě finanční a úvěrové analýzy bude obci předložena nabídka financování této investice úvěrem nebo možnost získání dotace. Parametry úvěru jsou nastaveny tak, aby nedošlo k předlužení obce a obec byla schopna provádět i další investice v průběhu splácení úvěru.
The thesis discusses the possibility of financing investment projects of the municipality Tavíkovice, which plans to make costly investments in roads. Based on the financial and credit analysis the offer of financing this investment by obtaining a loan or a grant will be presented to the municipality. The credit parameters are set as not to overcapitalize of the municipality in order for the municipality to able to perform other investments during the loan repayment.
Description
Citation
ŽILKOVÁ, V. Návrh na financování investiční akce v obci Tavíkovice [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
prof. Ing. Alena Kocmanová, Ph.D. (předseda) doc. PhDr. Iveta Šimberová, Ph.D. (místopředseda) Ing. Ivana Groligová, CSc. (člen) RNDr. Zuzana Chvátalová, Ph.D. (člen) Ing. Michal Karas, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-11
Defence
Otázky oponenta - odpovězeno Ing. Groligová: Co obsahuje "Poplatek z loterií a jiných činností"? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO