Podnikatelský záměr - rozšíření firmy

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce se zaměřuje na vytvoření podnikatelského plánu rozvoje společnosti Sezako Přerov s.r.o. V teoretické části se nacházejí informace o tvorbě podnikatelského záměru. Práce dále obsahuje analýzu současného stavu a na jejím základě návrh řešení. Snaží se o nalezení příležitosti, v provozované činnosti a následné navrhnutí plánu, který by pomohl ke zvýšení zisku, k stabilizaci a navýšení tržního podílu a upevnil obchodní postavení firmy.
This bachelor thesis focuses on the creation of business development plan of company Sezako Přerov Ltd. Theoretical section contains information about creating business plan. The thesis also contains an analysis of the current situation and on the basis of proposal to solution. On finding opportunities in operating activities and consecutive devising a plan that would help to increase profits, to stabilize and increase market share and consolidate business position of the company.
Description
Citation
TYLICH, Z. Podnikatelský záměr - rozšíření firmy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika a procesní management
Comittee
doc. Ing. Marek Zinecker, Ph.D. (předseda) Mgr. Nisler Stanislav (místopředseda) Ing. Zdeňka Videcká, Ph.D. (člen) doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (člen) Ing. Petr Novák, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-20
Defence
Ing. Doskočil - Jak jste vypočítával návratnost investice? Jak jste určil diskontní sazbu? - odpovězeno. Ing. Novák - Vámi vymezené pojmy "podnikání a podnikatel" citujete ze zákona z roku 2013, takový v závěrečné citaci nemáte a ani mít nemůžete, můžete se k tomu vyjádřit? Jedná se o podnikatelský záměr nebo plán? - odpovězeno.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO