Podnikatelský záměr-vybudování lasergame arény

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Obsahem diplomové práce je podnikatelský záměr vybudování sportovní Laser Game arény. Vlastní práce je rozdělena do tří částí. První částí jsou teoretická východiska a poznatky, na jejichž základě je v druhé části práce provedena analýza současného stavu. Ve finální části návrhu je potom zpracován vlastní podnikatelský plán, který by měl přesvědčit investora k investici a poté být podkladem pro samotné vybudování Laser Game arény.
The thesis contains a business plan to build a Laser Game sports arena. The work itself is divided into three parts. The first part of the theoretical background and knowledge is the base for the second part, an analysis of the current situation. In the final part of the proposal is then prepared whole business plan, which should convince the investor to invest and which should be the basis for the construction of Laser Game arena.
Description
Citation
RŮŽIČKA, D. Podnikatelský záměr-vybudování lasergame arény [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Petr Dostál, CSc. (předseda) Ing. Markéta Draxlová (místopředseda) doc. Ing. Vladimír Chalupský, CSc., MBA (člen) Ing. Petr Dydowicz, Ph.D. (člen) Ing. Josef Veselý, CSc. (člen)
Date of acceptance
2014-06-18
Defence
Ing. Draxlová: Čím se zabývá firma? Kdo je zákazník? Stanovení cílové skupiny? - odpovězeno doc. Chalupský: Jak jste geograficky vybral respondenty dotazníku? - odpovězeno Ing. Veselý: Jaký je společenský přínos? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO