Financování projektů ze zdrojů EU

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce je zaměřena na možnost financování projektů ze zdrojů EU. Práce je rozdělena na dvě části. V teoretické části jsou definovány pojmy týkající se Evropské Unie, fondů EU a základy projektového managementu. Praktická část je zaměřena na vypracování studie proveditelnosti konkrétního projektu financovaného z programu JESSICA, který spadá pod Státní fond rozvoje bydlení a využívá zdroje z Evropských strukturálních fondů.
The thesis is focused on the possibility of financing projects from EU financial resources. The thesis is divided into two parts. Theoretical part contains terms related to the European Union, EU funds and the basics of project management. The practical part is focused on the feasibility study of a specific project funded by the JESSICA program, which belongs to the State Housing Development Fund and using financial resources from European Structural Funds.
Description
Citation
HERCÍKOVÁ, M. Financování projektů ze zdrojů EU [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
prof. Ing. Alena Kocmanová, Ph.D. (předseda) doc. PhDr. Iveta Šimberová, Ph.D. (místopředseda) Ing. Ivana Groligová, CSc. (člen) Ing. Zuzana Němcová, Ph.D. (člen) Ing. Martin Pernica, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-12
Defence
Otázky oponenta - odpovězeno Ing. Groligová: Při úvahách o rozšíření projektu o solární panely o zabudovaní pojistek proti jejich samovznícení, je to otázka i nákladů na projekt. - odpovězeno Ing. Němcová: Lze program využít i pro státní byty? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO