Optimalizace daně z příjmů právnických osob ve společnosti Varitex, s.r.o.

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato práce je zaměřena na problematiku daně z příjmů právnických osob a její optimalizaci ve vybrané společnosti. Bakalářská práce je rozdělena do tří hlavních částí, přičemž první se zabývá teoretickými poznatky z oblasti daní a postupem výpočtu daně z příjmů právnických osob. Tyto poznatky jsou následně v další části použity k optimalizaci daně z příjmů právnických osob u konkrétní společnosti. Třetí část se věnuje možným návrhům řešení.
This writing is focused on issues related in legal persons to income tax and the optimization of the selected company. The bachelor´s thesis is divided into three main parts. The first part is focused on theoretical knowledge in the field of taxation and the procedure of income tax calculation. In the following section, these findings are used for optimization of the legal persons income tax in the particular company. The third part is focused on suggested solutions.
Description
Citation
SKOUMALOVÁ, G. Optimalizace daně z příjmů právnických osob ve společnosti Varitex, s.r.o. [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Účetnictví a daně
Comittee
doc. Ing. Zdeněk Sojka, CSc. (předseda) JUDr. Ing. Petr Svoboda, Ph.D. (místopředseda) Ing. Tomáš Heralecký, Ph.D. (člen) Ing. Květoslava Plačková (člen) Mgr. Milan Chytil (člen)
Date of acceptance
2014-06-24
Defence
Otázky vedoucího práce - zodpovězeno Otázka oponenta práce - zodpovězeno JUDr. Ing. Petr Svoboda, Ph.D. Otázky: Je možné, když by měla společnosti 25 zaměstnanců, obejít zákon a zaměstnant osoby (FO) se zdravotním postižení? Jaké je v tomto případě plnění? - částečně zodpovězeno Ing. Květoslava Plačková Otázky : Kolik má společnost průměrný počet zaměstnanců? Existuje ve společnosti možnost daňového zvýhodnění na zaměstnance na pozici vrátného apod ? Jaký je časový horizont v průběhu kterého společnost používá majetek vzhledem k (ne)tvorbě rezerv? - zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO