Návrh marketingové strategie pro internetový obchod

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Hlavním cílem této bakalářské práce je návrh marketingové strategie pro internetový obchod Brno nábytek Životský. K zajištění cílů bude využito internetu a sociálních sítí, kde je největší možnost oslovit velké množství potencionálních zákazníků. V této práci je provedena analýza podniku a následně bude navrhnut vhodný návrh marketingové strategie, se záměrem dosáhnout stanovených cílů.
The main aim of this thesis is to propose a useful marketing strategy for an online store Brno furniture Životský. To ensure the objectives of the use of the Internet and social networks, where the greatest opportunity to reach a large number of potential customers. In this thesis is analyze the enterprise and will be designed suitable design of marketing strategies, with a view to achieving the objectives.
Description
Citation
BAXANTOVÁ, M. Návrh marketingové strategie pro internetový obchod [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Oldřich Rejnuš, CSc. (předseda) Ing. František Bednář (místopředseda) doc. Ing. Anna Fedorová, CSc. (člen) Ing. Tomáš Heralecký, Ph.D. (člen) Ing. Petr Novák, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-25
Defence
otázka oponenta práce - zodpovězeno Ing. Bednář: Jaká je strategie pro internetový obchod? - nedostatečně zodpovězeno Ing. Herálecký: Dokážete odhadnout, jak by se mohly navýšit tržby? - nedostatečně zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO