Podnikatelský záměr na založení firmy

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá zpracováním podnikatelského záměru pro založení květinářství v obci Brankovice. V teoretické části práce jsou popsána teoretická východiska potřebná k vypracování podnikatelského záměru. V praktické části je proveden marketingový výzkum, základní analýzy vnějšího a vnitřního prostředí a vlastní návrh podnikatelského záměru.
The Master‘s thesis deals with processing of business plan of Florist's in Brankovice. The theoretical part describes the theoretical background needed to develop the business plan. The practical part includes marketing research, analysis of the interal and external enviroment and draft of the business plan.
Description
Citation
NOVÁKOVÁ, I. Podnikatelský záměr na založení firmy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
doc. Ing. Luděk Mikulec, CSc. (předseda) doc. Ing. Peter Chudý, Ph.D., MBA (místopředseda) doc. Ing. Zdeněk Sojka, CSc. (člen) Ing. Zdeňka Videcká, Ph.D. (člen) Ing. Josef Polák, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-11
Defence
Vedoucí práce otázku nepokládá. Otázka oponenta práce zodpovězena zcela. Ing. Josef Polák, Ph.D. Jaký je váš předpoklad pro úspěch nové provozovny v malé vesnici Brankovice? Jaký předpokládáte marketing pro úspěšný provoz obchodu? Jaká budou specifika obchodu, aby se odlišil od stávající konkurence? Otázka zodpovězena zcela. Ing. Zdeňka Videcká, Ph.D. V diplomové práci uvádíte, že konkurenční provozovny mají o víkendu zavřeno. Uvažujete o rozšíření otevírací doby, aby jste získala výhodu před konkurencí. Otázka zodpovězena zcela.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO