Uplatnění marketingu v řízení firem

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce popisuje problematiku řízení vztahů se zákazníky ve vybraném podniku. Teoretická část je věnována charakteristice CRM koncepce a souvisejících pojmů. Praktická část se zaměřuje na analýzu současného stavu marketingové komunikace a řízení vztahů se zákazníky. Na základě výsledků z této analýzy jsou formulována doporučení, která by měla přispět ke zlepšení situace ve zkoumané obchodní společnosti.
The bachelor thesis deals with an area of customer relationship management in a chosen company. The theory section describes the characteristics of the CRM concept and its related terms. The practical part focuses on analysis of the current situation of marketing communications and customer relationship management within the company. Based on this analysis, the recommendations are proposed to help improve the current situation in the analysed organisation.
Description
Citation
ŠEDA, M. Uplatnění marketingu v řízení firem [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Oldřich Rejnuš, CSc. (předseda) Ing. Miroslav Loup, MBA (místopředseda) doc. Ing. Vladimír Chalupský, CSc., MBA (člen) Ing. Vladimíra Bayerová, Ph.D. (člen) Ing. Kristína Sághy Estélyi, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-26
Defence
Otázky: Ing. Loup: Odpočinkově zážitkový program - popiště, co to je a co je jeho součástí. - zodpovězeno Ing. Kučerová: Jak jste přišel na procenta, která uvádíte v prezentaci a co znamenají? - zodpovězeno Doc. Chalupský: Co z vašich návrhů považujete za nejriskantnější (z hlediska realizace)? - zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Přístup k plnému textu prostřednictvím internetu byl licenční smlouvou omezen na dobu 3 roku/let
DOI
Collections
Citace PRO