Podnikatelský záměr založení reklamní a marketingové agentury

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Předmětem této bakalářské práce je vypracování podnikatelského záměru pro nově vzniklý podnikatelský subjekt, který je v oboru reklamy a propagace. Práce obsahuje teoretickou část, analytickou část a část praktickou. První část obsahuje teoretické poznatky vztahující se k vypracování podnikatelského záměru, analytická část je zaměřena na analýzu trhu a podniku. Poslední praktická část obsahuje návrh reálného podnikatelského záměru spolu s finančním plánem a s návrhy na možný rozvoj.
The subject of this thesis is to develop a business plan for a newly formed business entity that is in the field of advertising and promotion. The work includes a theoretical part, analytical part and a practical part. The first part contains theoretical knowledge related to the elaboration of a business plan, analytical part is focused on market analysis and business development. The last section contains practical proposal real business plan together with the financial plan and proposals for possible development.
Description
Citation
KALMAN, R. Podnikatelský záměr založení reklamní a marketingové agentury [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Oldřich Rejnuš, CSc. (předseda) Ing. František Bednář (místopředseda) doc. Ing. Anna Fedorová, CSc. (člen) Ing. Tomáš Heralecký, Ph.D. (člen) Ing. Petr Novák, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-25
Defence
otázka oponenta práce - zodpovězeno Ing. Bednář: Co je třeba uděla na začátku Porterovy analýzy? - zodpovězeno doc. Fedorová: Na str. 59 uvádíte odhad provozních nákladů, co je myšleno pod položkou úvěr? - zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO