Vláknově optické senzory pro biomedicínu: experimentální studie plastových optických vláken

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Cílem této práce je experimentální studium mikrostrukturálních polymerových optických vláken (mPOF) a jejich možné aplikace jako základního stavebního kamenu pro optické vláknové senzory jako i experimentální sestavení těchto senzorů.
The thesis deals with experimental study of microstructured polymer optical fibres (mPOF) and more specifically with mPOF (microstructured Polymer Optical Fibres) and their possible application in optical fiber sensors as well as experimental assembling of these sensors.
Description
Citation
NÁCOVSKÝ, T. Vláknově optické senzory pro biomedicínu: experimentální studie plastových optických vláken [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Biomedicínská technika a bioinformatika
Comittee
prof. Ing. Jiří Jan, CSc. (předseda) prof. Ewaryst Tkacz, Ph.D.,D.Sc. (místopředseda) Ing. Oto Janoušek, Ph.D. (člen) MUDr. Eva Závodná, Ph.D. (člen) Dr. Ing. Vlastimil Vondra (člen) MUDr. Jan Máchal, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-18
Defence
Student prezentoval výsledky své práce a komise byla seznámena s posudky. Student obhájil bakalářskou práci. Ing. Janoušek se dotázel na optimalizaci vlnové délky světla pro optické vlákno. Prof. Jan se dotázal co znamená specificita a citlivost, průběh intenzity po ponoření. Student odpověděl na otázky členů komise a oponenta.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO