Analýza a optimalizace průchodu zakázky v podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Cílem diplomové práce je popsat a zanalyzovat průchod zakázky podnikem ve společnosti ABB s.r.o. a navrhnout taková řešení, která povedou k optimalizaci výrobního systému. V první části se zaměřuji na teoretická východiska, která jsou důležitá pro pochopení základních principů. Druhá část je vyplněna analýzou průchodu zakázky podnikem. V následujících částech jsou předloženy vlastní návrhy řešení, které povedou k zefektivnění procesů a samotné zhodnocení návrhu.
The aim of the thesis is to describe and analyze the passage contract now at ABB s.r.o. and propose solutions that will lead to the optimization of the production system. The first part focuses on the theoretical aspects are important for understanding the basic principles. The second part of the analysis is completed passage of the contract now. The following sections are submitted its own proposals for solutions that will lead to more efficient processes and evaluate the design itself.
Description
Citation
KROBOT, D. Analýza a optimalizace průchodu zakázky v podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. Miloš Koch, CSc. (předseda) Ing. Jiří Michele (místopředseda) doc. Ing. Zdeněk Sojka, CSc. (člen) Ing. Vladimír Bartošek, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-17
Defence
otázky oponenta: odpovězeno Doc. Koch: Co vyjadřuje pojem "záporný zisk"? - odpovězeno Ing. Michele: Budete v rámci Vašich návrhů zlepšovat jakost firmy? Je Váš návrh s souladu se současným stavem řízení jakosti ve firmě? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO