Návrh e-shopu z oblasti stavebnictví se zaměřením na distribuci

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Predmetom bakalárskej práce je návrh e-shopu z oblasti stavebníctva , ktorý sa zaoberá predajom a distribúciou stavebných hmôt a pracovnej techniky. Práca bude obsahovať distribučný, časový a finančný návrh plánu. V práci sú obsiahnuté informácie potrebné pre založenie podniku, kalkulácie nákladov a analýza konkurenčného prostredia spoločnosti.
The subject of Bachelor thesis is to make a plan for new e-shop in construction industry. Its task will be to focus on distribution of construction and working technology. Thesis will include information important to start business, calculation and competition analysis.
Description
Citation
BAČÍK, T. Návrh e-shopu z oblasti stavebnictví se zaměřením na distribuci [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
sk
Study field
Ekonomika a procesní management
Comittee
prof. Ing. Marie Jurová, CSc. (předseda) doc. Ing. Milan Dvořák, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. (člen) doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (člen) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen)
Date of acceptance
2014-06-19
Defence
otázky vedoucího: zodpovězeno Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA: Specifikujte, co konkrétně bude e-shop prodávat. - zodpovězeno doc. Ing. Milan Dvořák, CSc.: Můžete podnikatele definovat ještě nějak jinak, než specifikujete v bakalářské práce? - zodpovězeno Jak vyjádříte koeficient nebo koeficienty pro výběr dodavatele a jak je interpretujete? - zodpovězeno částečně
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO