Návrh projektu a aplikace metod projektového managementu dle standardu IPMA

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Cílem diplomové práce je použití nástrojů a metodik projektového managementu pro návrh projektu podporujícího rozvoj inovačního podnikání na Jižní Moravě, propagaci českých inovací za hranicemi a mezioborovou spolupráci při komerčním využití výsledků výzkumu a vývoje. Práce shrnuje jak teoretické poznatky projektového managementu dle standardu IPMA, tak i použití jeho nástrojů a metodik v praxi.
The purpose of this thesis is to implement project management methodologies to support development of innovative entrepreneurship in the South Moravia region, to promote Czech innovation abroad, and to bolster interdisciplinary cooperation in research commercializing and development results. The thesis summarizes both the theoretical knowledge of project management according to the IPMA standards, and the use of their tools and methodologies in practice.
Description
Citation
VODIČKA, V. Návrh projektu a aplikace metod projektového managementu dle standardu IPMA [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Účetnictví a finanční řízení podniku
Comittee
prof. Ing. Dušan Baran, CSc. (předseda) doc. Ing. Vojtěch Bartoš, Ph.D. (místopředseda) Ing. Helena Hanušová, CSc. (člen) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen) Ing. Pavel Svirák, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-13
Defence
otázky vedoucího - zodpovězeno otázky oponenta - zodpovězeno prof. Baran - silné stránky - schopnost zajistit vlastní zdroje a ve slabých stránkách je velká závislost na finanční podpoře - není to v rozporu? zodpovězeno. Nezájem lidí o projekt - proč by mohla nastat? odpovězeno Ing. Hanušová- návrhy jsou v podstatě podnikatelským záměrem, kde jsou zozebrány rizika projektu? odpovězeno částečně
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO