Akumulátory a jejich využití v nezávislé elektrické trakci

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Cílem bakalářské práce je vytvoření přehledu jednotlivých typů baterií pro pohon v nezávislé elektrické trakci. Nakonec jednotlivé koncepce popsat. Jedná se o teoretický a praktický rozbor.
Target of bachelor's thesis is creation overview of the types batteries for propulsion an independent electric traction. Eventually individual conception describe. It is a theoretical and practical analysis.
Description
Citation
BÁRTA, J. Akumulátory a jejich využití v nezávislé elektrické trakci [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Silnoproudá elektrotechnika a elektroenergetika
Comittee
doc. Dr. Ing. Miroslav Patočka (předseda) doc. Ing. Ondřej Vítek, Ph.D. (místopředseda) Ing. Petr Dohnal, Ph.D. (člen) Ing. Dalibor Červinka, Ph.D. (člen) doc. Ing. František Veselka, CSc. (člen)
Date of acceptance
2014-06-17
Defence
Student prezentoval svou bakalářskou práci. Práce byla s drobnými formálními výhradami kladně hodnocena vedoucím práce i oponentem. Student předvedl znalost zpracovaného tématu. Na otázky oponenta student odpověděl. Na doplňující otázky student rovněž odpověděl.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO