Prevence a zvládání pracovních konfliktů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zabývá problematikou pracovních konfliktů. Teoretická část je za-měřena na obecnou problematiku konfliktů. Následně jsou uvedeny komunikační zna-losti a dovednosti, které při správném zvládání mohou být prevencí vůči konfliktu. V praktické části je analyzován výzkum zabývající se komunikačními problémy mezi da-ňovými poradci a jejich klienty. Výzkum byl proveden pomocí dotazníků. Na základě zjištěných výsledků jsou navrhnuta opatření pro zlepšení.
The bachelor´s thesis deals with problems of labour conflicts. The theoretical part is focused on general problems of conflicts. Afterwards there are stated communication knowledge and skills that can be prevention of the conflict. In the practical part, there is analysed research that deals with communications problems between tax advisers and their clients. The research was executed by questionnaires. Based on discovered results were suggested arrangements for improvement.
Description
Citation
MIŠKAŘÍKOVÁ, A. Prevence a zvládání pracovních konfliktů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Účetnictví a daně
Comittee
doc. Ing. Josef Dobřický, CSc. (předseda) Ing. Pavla Vejmolová (místopředseda) Ing. Pavel Svirák, Dr. (člen) Ing. Miroslav Hořický (člen) Ing. Mgr. Vladimír Šefl (člen)
Date of acceptance
2014-06-24
Defence
Otázka vedoucího práce: zodpovězeno v plném rozsahu. Otázka oponenta práce: zodpovězeno v plném rozsahu. doc. Dobřický: Testovací otázky jste si zvolala sama? Jaký byl počet oslovených respondentů a kolik z nich se dotazníkového šetření skutečně zúčastnilo? - zodpovězeno v plném rozsahu. Ing. Svirák: Nechal vás některý z daňových poradců zúčastnit se přímo jednání s klientem? - zodpovězeno v plném rozsahu.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO