Model vzdělávání uživatelů v oblasti IT

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
V této diplomové práci je provedena analýza vstupních znalostí zaměstnanců a analýza obchodní společnosti, která působí v oblasti vzdělávání IT. Na základě této analýzy je vytvořen model vzdělávání, který má zvýšit efektivitu výuky a současně zlepšit využívání moderních informačních technologií v dané firmě a také pomoci v osobnostním rozvoji zaměstnanců a tím i zvýšit jejich spokojenost a loajalitu vůči obchodní společnosti, v níž pracují.
This thesis deals with entry knowledge and overall IT education company situation analysis. Based on the analysis, I created an education plan or a model that has goal to enhance training effectiveness as well as to improve information technology know-how and use within the company in order to increase the company profit and at the same time help employees in their professional growth and thus enhance their loyalty and personal satisfaction.
Description
Citation
DRDLOVÁ, S. Model vzdělávání uživatelů v oblasti IT [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (předseda) Ing. Petr Jalůvka (místopředseda) doc. Ing. Romana Čižinská, Ph.D. (člen) Ing. Lenka Smolíková, Ph.D. (člen) Mgr. Štěpán Konečný, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-18
Defence
Otázky vedoucího diplomové práce – odpovězeno Otázky oponenta diplomové práce – odpovězeno částečně Otázka: Ing. Jalůvka - Snížení fluktuace pracovníků - odpovězeno částečně Otázka: Mgr. Konečný - Škála hodnocení kurzu - odpovězeno částečně
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO