Nezaměstnanost a návrhy jejího řešení v okrese Karviná

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce je zaměřena na problematiku nezaměstnanosti v okrese Karviná. První část práce je věnována teoretickým poznatkům, v druhé části autorka analyzuje současnou situaci ve vybraném okrese a třetí část práce je věnována návrhům řešení a opatření, která by mohla vést ke snížení nezaměstnanosti v tomto okrese.
This thesis is focused on the problem of unemployment in the district of Karviná. The first part is devoted to theoretical knowledge, in the second part, the author analyzes the current situation in the selected district and the third part is devoted to proposals of solutions andmeasures that could lead to a reduction in unemployment in this district.
Description
Citation
FLORKOVÁ, A. Nezaměstnanost a návrhy jejího řešení v okrese Karviná [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. Miloš Koch, CSc. (předseda) Ing. Jiří Michele (místopředseda) doc. Ing. Zdeněk Sojka, CSc. (člen) Ing. Vladimír Bartošek, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-17
Defence
otázky oponenta: odpovězeno Doc. Sojka: Jaký je význam nového ukazatele výpočtu nezaměstnaných? - odpovězeno Doc. Koch: Z jakého důvodu zaměstnavatelé nechtějí zaměstnávat lidi starší 50 let? - odpovězeno Ing. Michele: Jak hodnotíte svobodu, volnost pohybu aj. v závislosti na zaměstnanosti? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO