Posouzení informačního systému firmy a návrh změn

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá posouzením stávajícího informačního systému v malém podniku a zpracováním plánu pro jeho nahrazení. Hlavním cílem je porovnání několika různých přístupů k pořizování informačního systému a využití metodického přístupu k jejich srovnání. Výsledkem by mělo být doporučení, zdali má dojít k výměně informačního systému, a pokud ano, tak zhodnotit výsledný přínos nového systému.
This thesis focuses on an assessment of the current information system in a small company followed by a plan proposal for its replacement. Main goal is to compare multiple different approaches to the process of implementing a new information system in a company and the use of methodical approach for their comparison. The result of this should be a recommendation to whether the information system should be replaced and if so, what will be the resulting gain for the company.
Description
Citation
KRIŽANSKÝ, J. Posouzení informačního systému firmy a návrh změn [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. Miloš Koch, CSc. (předseda) Ing. Jiří Michele (místopředseda) doc. Ing. Zdeněk Sojka, CSc. (člen) Ing. Vladimír Bartošek, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-17
Defence
otázky vedoucího: odpovězeno otázky oponenta: odpovězeno Doc. Koch: Proč jsou SaaS tak drahé? - odpovězeno Ing. Michele: Zvažoval jste certifikaci a jaký je vliv vývoje SW na vlastní certifikaci? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO