Marketingový plan pro pivovar Starobrno

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce je návrhem marketingového plánu pro produkt Pivovaru Starobrno, který spadá pod společnost Heineken Česká republika, a.s. Marketingový plán je sestaven na základě doporučených postupů z teoretických východisek práce, kterým se věnuji v první části práce. Nezbytným krokem pro návrh adekvátního plánu je provedení potřebných analýz makro a mikro prostředí, marketingové komunikace společnosti. Na základě získaných informací z analytické části práce, je vypracován marketingový plán pivního speciálu Starobrno Medák pro rok 2014/2015.
This diploma thesis is the proposal of a marketing plan for the product of Starobrno Brewery, which falls under the brewery group Heineken Czech Republic, a.s. The marketing plan is compiled based on best practices from the theoretical background of the thesis elaborated in the first part. The necessary step for the design of an adequate plan is to implement required analyzes of macro and micro environment, marketing communications. Based on the information obtained from the analytical part of the thesis, is compiled marketing plan for special beer Starobrno Medák for the year 2014/2015.
Description
Citation
LAKKISOVÁ, R. Marketingový plan pro pivovar Starobrno [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Alena Kocmanová, Ph.D. (předseda) Ing. Jiří Michele (místopředseda) doc. PhDr. Iveta Šimberová, Ph.D. (člen) RNDr. Zuzana Chvátalová, Ph.D. (člen) Ing. Lucie Kaňovská, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-18
Defence
Otázky oponenta – odpovězeno Ing. Michele: Vidíte hrozbu v malých pivovarech? Vidíte nebezpeční v jednom vlastníkovi různých značek? Co je limitujícím faktorem pro výrobu uvedeného piva? Vidíte jako reálné možnost zvýšení výroby piva z malého pivovaru a následné rozšíření i mimo Jihomoravský kraj? - odpovězeno RNDr. Chvátalová: Jak jste stanovovala hodnoty vah? Jaké jsou náklady vašeho marketingového plánu? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO