Výběr a implementace informačního systému pro firmu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zaměřuje na analýzu potřeb a požadavků konkrétní firmy na informační systém, jeho výběr a implementaci. Po zpracování údajů z analýzy bude mým úkolem vybrat nejlépe odpovídající řešení a dále ho upravit tak, aby vyhovovalo potřebám dané společnosti. V poslední části se budu zabývat samotnou implementací informační systému ve firmě.
The Bachelor thesis focuses on the analysis of the needs and requirements of a particular company for the information system. After processing these data will be my task to choose the most appropriate solution and modify it to suit the needs of the company. In the last section, I will discuss the actual implementation of information systems in the company.
Description
Citation
ČERNÍN, O. Výběr a implementace informačního systému pro firmu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Manažerská informatika
Comittee
doc. Ing. Miloš Koch, CSc. (předseda) prof. RNDr. Zdeněk Pospíšil, Dr. (místopředseda) doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (člen) Ing. Karel Doubravský, Ph.D. (člen) Ing. Hana Klčová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-25
Defence
Otázka vedoucího byla zodpovězena Otázka oponenta byla zodpovězena
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO