Zálohování dat a datová úložiště

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá zálohováním a archivací dat v reálném prostředí jedné konkrétní finanční společnosti. Je zde popsán kompletní zálohovací systém a problémy související s tímto systémem. Dále jsou uvedeny i návrhy na zlepšení současného stavu tak, aby bylo využito maximálně jeho potenciálu a bylo možné s ním rychleji, přehledněji a snadněji pracovat. Součástí práce jsou i teoretická východiska, ze kterých návrh na zlepšení současného stavu vychází.
The bachelor´s thesis is concerned with backup and archiving of data in a real environment of an actual financial corporation. There is descripted a complete backup system as well as problems related to the system. There are mentioned suggestions for improvement of actual status to reach the maximum profit of it´s potential to allow to work faster, more transparent and more easily. The work contains as well the theoretical foundations, from which the improvement suggestion of actual status is patterned on.
Description
Citation
ŠMARDA, M. Zálohování dat a datová úložiště [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Manažerská informatika
Comittee
prof. RNDr. Ivan Mezník, CSc. (předseda) doc. Ing. Marek Zinecker, Ph.D. (místopředseda) Ing. Jiří Kříž, Ph.D. (člen) doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (člen) Ing. Vilém Jordán (člen)
Date of acceptance
2014-06-27
Defence
Otázky vedoucího práce. odpovězeno Otázky oponenta práce. odpovězeno Ing. Doskočil Jakým způsobem jste identifikoval uvedené nedostatky v systému? odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO