Návrh SQL databáze pro Střední průmyslovou školu Frýdek-Místek

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Obsahem této bakalářské práce je návrh SQL databáze pro Střední průmyslovou školu ve Frýdku-Místku. Práce je rozdělena na teoretickou část a praktickou část. V teoretické části jsou uvedeny potřebné informace a teorie nezbytná k úspěšnému splnění cíle práce. V praktické části je analyzována současná situace školy a je navrženo vlastní řešení daného problému.
The content of this bachelor thesis is to design SQL database for the Secondary Technical School in Frýdek-Místek. The work is divided into a theoretical part and a practical part. The theoretical part provides the necessary information and theories important for successful fulfilling the goal of the work. The practical part analyses the current situation of the school and offers a solution to the problem mentioned.
Description
Citation
BRET, O. Návrh SQL databáze pro Střední průmyslovou školu Frýdek-Místek [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Manažerská informatika
Comittee
prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (předseda) doc. RNDr. Bedřich Půža, CSc. (místopředseda) Ing. Jiří Kříž, Ph.D. (člen) Ing. Zuzana Němcová, Ph.D. (člen) Ing. Aleš Klusák, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-25
Defence
Otázky vedoucího práce - Ing. Jiří Kříž, Ph.D.: 1) Jakým způsobem je zabezpečena integrita dat, když údaje jsou převáděny z IS Bakaláři a navíc existuje možnost ve Vašem návrhu vkládat nové záznamy? - odpovězeno 2) Jakým způsobem je řešena záloha a archivace? - odpovězeno Otázky oponenta - Ing. Jiřina Beňová: nejsou Otázky komise: 1) prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA: Stanovte cenovou nabídku Vašeho návrhu SQL databáze a vyjmenujte jednotlivé položky rozpočtu. - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO