Tvorba databáze služeb pro cestovní agentury

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce se zaměřuje na návrh a vytvoření databáze v jazyku SQL. Výsledný návrh databáze by měl najít uplatnění v oblasti cestovního ruchu, kde by zjednodušil problematickou situaci, která se týká ověřování volných ubytovacích kapacit, kapacit přepravních společností a tvorby rezervací. Součástí práce je analýza současného stavu, specifikace problému, teoretická východiska a vlastní návrh řešení.
This thesis focuses on the design and creation SQL database. The resulting database design should find application in the field of tourism, which would simplify the problematic situation, relating to the verification of free accommodation capacity, transportation capacity and making reservation. Part of this work is to analyze the current situation, the problem specification, theoretical background and custom design solutions.
Description
Citation
KADLČÍK, P. Tvorba databáze služeb pro cestovní agentury [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Manažerská informatika
Comittee
doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Jiří Šremr, Ph.D. (místopředseda) Ing. Jiří Kříž, Ph.D. (člen) Ing. Bernard Neuwirth, Ph.D., MSc (člen) Ing. Lenka Smolíková, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-26
Defence
oponent Ing. Vajdík - Doporučil by jste nasazení databáze do praxe? - odpovězeno Dr. Neuwirth - V jakém programu jste spracovával vývojové diagramy? - odpovězeno doc. Zich - Byla práce vytvářena pro konkrétní firmu? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO