Podnikatelský plán

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Cílem této bakalářské práce je vytvořit podnikatelský plán na zřízení a provoz dámského fitness centra ve Vsetíně. Práce se zaměřuje na problematiku spojenou s nedostatečným množstvím nabízených služeb pro ženy v daném místě. Při zpracování této práce budou využity SWOT a SLEP analýzy. V závěru práce posoudím, zda je tento podnikatelský plán realizovatelný.
The aim of this thesis is to create a business plan for the establishment and operation of women's fitness center in Vsetin. The work focuses on the problems associated with insufficient services offered to women at that location. In this work will be used SWOT and SLEP analysis. The last part of this thesis I will consider whether this is a viable business plan.
Description
Citation
ŠMIŘÁKOVÁ, A. Podnikatelský plán [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Účetnictví a daně
Comittee
prof. Ing. Mária Režňáková, CSc. (předseda) Ing. Ladislav Žalio (místopředseda) Mgr. Helena Musilová (člen) Ing. Michal Karas, Ph.D. (člen) Ing. Vilma Svojanovská (člen)
Date of acceptance
2014-06-24
Defence
Otázky oponenta bakalářské práce - odpovězeno Mgr. Helena Musilová: Jako právní formu by studentka volila OSVČ, vzhledem k tomu, že není žádný základní kapitál. Uvažovala studentka o právní formě společnost s ručením omezeným? Uvažovala studentka i o jiné právní formě z hlediska ručení za závazky? - studentka neprokázala znalosti rozdílů Ing. Ladislav Žalio: Provozní výdaje: personální výdaje zahrnují výdaje za koho? Diskuse nad výší zvolených personálních výdajů (stanovené personální výdaje zcela neodpovídají počtu zaměstnanců a platovým podmínkám). V propočtech chybí zdroje na reinvestice. Ing. Michal Karas, Ph.D.: Nad kolik Kč obratu je nutná povinná registrace k DPH? Dle provedených výpočtů je studentka plátcem DPH - počítala s touto skutečností? - studentka si neuvědomila dopady do finančního plánu Prof. Ing. Mária Režňáková, CSc.: Silné a slabé stránky v rámci SWOT analýzy patří do jaké kategorie analýz? Jaký má vztah HDP a zpracovávaný podnikatelský záměr? Výtky ke sjednocení terminologie, k absenci finančního plánu a k tomu, že bakalářská práce nesplňuje všechny náležitosti závěrečné práce.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO