Hodnocení finanční situace podniku a návrhy na její zlepšení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Cílem bakalářské práce „ Hodnocení finanční situace podniku a návrhy na její zlepšení“ je představit různé metody finanční analýzy a následně jejich využití v praktické části. Bakalářská práce v praktické části hodnotí finanční situaci společnosti MW-DIAS, a.s. v letech 2008-2012 a poskytuje možné návrhy na zlepšení její stávající situace.
The aim of this Bachelor thesis called “Evaluation of the financial situation and proposals for its improvement” is to present several methods of financial analysis and subsequently their applying in practise. Bachelor thesis in thepractical part evaluationthe financial situation of company MW-DIAS, a. s. in term from 2008 to 2012 and can provide suggestions for improvement of their actual situation.
Description
Citation
VEBER, M. Hodnocení finanční situace podniku a návrhy na její zlepšení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Účetnictví a daně
Comittee
doc. Ing. Vojtěch Bartoš, Ph.D. (předseda) Ing. Oto Lipovský (místopředseda) Ing. Helena Hanušová, CSc. (člen) Mgr. Jiří Pospíšil (člen) Ing. Josef Polák, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-24
Defence
Ing. Polák - jaké je časové zpoždění, když platí nemocnice? Zodpovězeno - jak si myslíte, že budou na restriktivní opatření reagovat odběratelé? Zodpovězeno Ing. Hanušová - v čem je slabost výkazů, ze kterých jste vycházel? Zodpovězeno částečně
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO