Optimalizace systému zálohování dat

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tématem bakalářské práce je Optimalizace systému zálohování dat. Jsou zde analyzovány stávající problémy společnosti jak už přímo z oblasti zálohování dat, tak i z oblastí, které s tímto tématem úzce souvisí. Dále práce obsahuje návrhy optimalizace systému zálohování dat tak, aby to bylo přínosné jak pro společnost, tak i pro jednotlivé zaměstnance. Tyto návrhy změn se odvíjejí od teoretických východisek, které jsou taktéž zahrnuty v této práci.
The topic of the Bachelor´s Thesis is The Optimization of a Data Bacup System. It analyzes the existing problems of the company either directly in the field data backup, or in areas which are closely related to this topic as well. The work includes design of the optimization backup system, so that it is beneficial to the company and also to the employees. These proposals are grounded in theoretical backgrounds, which are also included in this work.
Description
Citation
KLVAŇOVÁ, A. Optimalizace systému zálohování dat [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Manažerská informatika
Comittee
prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (předseda) doc. RNDr. Bedřich Půža, CSc. (místopředseda) Ing. Jiří Kříž, Ph.D. (člen) Ing. Zuzana Němcová, Ph.D. (člen) Ing. Aleš Klusák, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-25
Defence
Otázky vedoucího práce - Ing. Jiří Kříž, Ph.D.: 1) Jakým způsobem je řešena bezpečnost dat v cloudovém řešení? - odpovězeno Otázky oponenta - Ing. Ivo Dostál: nejsou Otázky komise: 1) Ing. Zuzana Němcová, Ph.D.: Jaké metody pro analýzu současného stavu byly v práci použity? - částečně odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO