Podíl zaměstnaneckých benefitů se sportovním obsahem na kvalitě života zaměstnanců s převážně sedavým zaměstnáním

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Cílem této práce je popsat závislosti mezi zaměstnaneckými benefity se sportovním zaměřením a kvalitou života zaměstnanců ve vybrané firmě s velkým podílem zaměstnanců se sedavým zaměstnáním. Součástí práce je osobnostní anketa a dotazníkové šetření. Závěr práce obsahuje doporučení k realizaci benefitů vedoucích ke zlepšení zdraví a kvality života zaměstnanců se sedavým zaměstnáním.
The aim of this work is to describe dependencies between sports related employee benefits and quality of life in the selected company with a large share of workers with sedentary jobs. One part of the work contains a personality poll and a questionnaire survey. Conclusions of this work contains recommendations for implementation of benefits leading to improvement of health and quality of life of employees with sedentary jobs.
Description
Citation
SAMOHÝL, L. Podíl zaměstnaneckých benefitů se sportovním obsahem na kvalitě života zaměstnanců s převážně sedavým zaměstnáním [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management v tělesné kultuře
Comittee
doc. PaedDr. Marie Blahutková, Ph.D. (předseda) prof. Ing. et Ing. Fabian Khateb, Ph.D. et Ph.D. (místopředseda) Ing. Marie Jakubcová, Ph.D. (člen) Ing. Jan Budík, Ph.D. (člen) doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-20
Defence
Otázka oponenta: odpovězeno doc. Blahutková: Zohlednil jste i benefit v podobě lepšího zdraví zaměstnanců na výkonnost firmy? - odpovězeno Ing. Jakubcová: Jak jste stanovil cíle práce? Proč nejsou sjednocené? Jaký je sportovní obsah benefitu "poukaz do lékárny"? - odpovězeno Ing. Chlebovský: Slyšel jste o projektu, kdy firma motivuje zaměstnance k jízdě do práce na kole? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO