Marketingové nástroje posilování konkurenceschopnosti

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá zhodnocením konkurenceschopnosti podniku FiberTech, s.r.o., působícího na B2B trhu v oblasti telekomunikačních činností. Analyzování současného stavu podniku v konkurenčním prostředí je podloženo makroekonomickými a mikroekonomickými faktory. Na základě výstupů jednotlivých analýz jsou navržena opatření směřující k posílení konkurenceschopnosti firmy a upevnění postavení na trhu.
This bachelor thesis deals with the evaluation of the competitiveness of the FiberTech, s.r.o. company being in the B2B market in telecommunications activities. Analyzing the current state of the company in a competitive environment is supported by macroeconomic and microeconomic aspects. Based on the survey measures to strengthen the company's competitiveness and strengthen our position are proposed.
Description
Citation
HRBATOVÁ, J. Marketingové nástroje posilování konkurenceschopnosti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. Marek Zinecker, Ph.D. (předseda) Ing. Petr Bačík, Ph.D. (místopředseda) Ing. Michal Karas, Ph.D. (člen) prof. Ing. Mirko Dohnal, DrSc. (člen) doc. Ing. Mgr. Karel Brychta, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-26
Defence
otázka vedoucího práce - zodpovězeno otázka oponenta práce - zodpovězeno Ing. Bačík: V práci uvádíte měsíční náklady na monitorování ve výši 500 Kč. Na jakém základě byla tato částka stanovena? - zodpovězeno Ing. Bačík: Kolik společností je pro společnost konkurencí? - zodpovězeno Ing. Brychta: Ve Vaší SWOT analýze uvažujete v příležitostech rozvoj poboček a skladů. Myslíte si, že je tato položka zařazena v rámci SWOT analýzy správně? - zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO