Optimalizace rozvoje organizační struktury vybraného sportovního klubu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce je zaměřena na optimalizaci chodu hokejového klubu HC ZUBR Přerov, s.r.o., která vychází z popisu a analýzy činností tohoto hokejového klubu. Práce je rozdělena na několik částí. V první části uvádí teoretická východiska, v další části práce jsou popsány činnosti sportovního klubu, které souvisí s účastí klubu v druhé české hokejové lize a jsou provedeny analýzy SLETP a SWOT, analýzy rozpočtu, příjmů a organizační struktury. Na základě zjištěných údajů pomocí analýz jsou podány návrhy řešení, jejich přínosy a doporučení na změny.
The bachelor thesis is focused on the description and analysis of the activities of the hockey club HC ZUBR Prerov, Ltd. and subsequent optimization on its operation. The thesis is dividend into several parts. The first section presents the theoretical background, the next section describes the activities of sports club, which related to the participation of the club in the second Czech hockey league and are made SLETP a SWOT analysis, budget analysis, revenue and organizational structure. Based on the data from analyzes proposals are made solutions, their benefits and recommendations for change.
Description
Citation
BOSÁK, T. Optimalizace rozvoje organizační struktury vybraného sportovního klubu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management v tělesné kultuře
Comittee
doc. PhDr. Iveta Šimberová, Ph.D. (předseda) doc. PaedDr. Jiří Drnek, CSc. (místopředseda) Mgr. Štěpán Konečný, Ph.D. (člen) Ing. Josef Polák, Ph.D. (člen) Ing. Josef Veselý, CSc. (člen)
Date of acceptance
2014-06-20
Defence
otázky oponenta - odpovězeno Ing. Veselý otázka ohledně organizační struktury - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO