Hodnocení finanční situace podniku a návrhy na její zlepšení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce hodnotí finanční situaci společnosti Československá obchodní banka, a.s. Vychází z účetních výkazů z období let 2008 – 2012. V práci jsou uvedeny informace o firmě, dále je proveden Porterův model pěti sil, PEST a SWOT analýza. V hlavní části je provedena finanční analýza a návrhy na zlepšení finanční situace společnosti v budoucích letech.
This bachelor’s thesis analyses the financial situation of the company Československá obchodní banka, a.s. The results are taken from the company’s financial statements in years 2008 – 2012. In this thesis are introduce information about the firm, provide the Porter’s five forces analysis, PEST and SWOT analysis. In the main part of the thesis is provide financial analyses and there are proposals to help improve the financial dituation of the company in future.
Description
Citation
DUFKOVÁ, I. Hodnocení finanční situace podniku a návrhy na její zlepšení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Účetnictví a daně
Comittee
doc. Ing. Vojtěch Bartoš, Ph.D. (předseda) Ing. Oto Lipovský (místopředseda) Ing. Helena Hanušová, CSc. (člen) Mgr. Jiří Pospíšil (člen) Ing. Josef Polák, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-24
Defence
otázky oponenta - zodpovězeno Ing. Hanušová - uvedla jste, že banka má vysoké tržby a pak jste uvedla, že by měla snižovat poplatky - není to protichůdné? zodpovězeno Ing. Polák - zmínila jste nové produkty, jaké konrétně máte na mysli? zodpovězeno částečně
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO