Grafické uživatelské rozhraní pro návrh filtrů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Práce se zabývá návrhem programu, který umožní generovat ze zapojení filtrů vrcholový popis v jazyce VHDL. Hlavním cílem je vytvořit grafickou nadstavbu na již existující program a propojit jej s generátorem VHDL. Program ukládá vytvořené zapojení do XML souboru a generuje z něj VHDL popis. Návrh probíhal v programovém prostředí Qt Framework a programovacím jazyce C++.
This work deals with design of program that allows to generate VHDL description from connection of filters. Its main aim is to create graphical extension on existing program and connect it to VHDL generator. Output from program will be XML file of created connection and generated VHDL description. Design of program was done by using Qt Framework environment and C++ language.
Description
Citation
TESAŘÍK, J. Grafické uživatelské rozhraní pro návrh filtrů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Mikroelektronika a technologie
Comittee
prof. Ing. Radimír Vrba, CSc. (předseda) Ing. Petr Kosina, Ph.D. (místopředseda) Ing. Jiří Starý, Ph.D. (člen) Ing. Jana Pekárková, Ph.D. (člen) Ing. Jan Prášek, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-17
Defence
Student seznámil státní zkušební komisi s řešením své bakalářské práce a zodpověděl otázky a připomínky oponenta.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO