Automatická správa emailových účtů v MS Outlook

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato práce se zabývá tvorbou aplikace, takzvaného makra, napsaného v jazyce VBA. Toto makro má sloužit k usnadnění a částečné automatizaci každodenní práce ve firmě. Hlavním cílem bylo navrhnout a vytvořit makro tak, aby mohlo být reálně využito firmou, pro kterou je určeno, tak jak bylo zamýšleno. V práci je také analyzovaná situace podniku, jak co se týče vnějšího tak vnitřního prostředí. Koncovým výsledkem je nástroj, který umožňuje automaticky spravovat emailové účty dané firmy, přebírat přílohy, roztřídit je podle typů soborů a pak je posílat k tisku. V závěru práce je zhodnocen skutečný přínos produktu.
This thesis deals with the creation of an application, a so called macro, written in VBA language. This macro is supposed to save and partially automate everyday labor in the company. The main goal is to design and create the macro so that it could actually be used by the company for which it was intended and the way it was intended. The paper also analyzes the situation in the company, in terms of external as well as internal environment. The final outcome is a tool, that allows automatic email account management of a given firm, download attachment, sort them according to their file types and then send them to print. In the end of the thesis the actual contribution of the product is evaluated.
Description
Citation
KARLUBÍK, P. Automatická správa emailových účtů v MS Outlook [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
sk
Study field
Manažerská informatika
Comittee
prof. Aleksandre Lomtatidze, DrSc. (předseda) doc. Mgr. Veronika Novotná, Ph.D. (místopředseda) Ing. Petr Dydowicz, Ph.D. (člen) Ing. Lenka Smolíková, Ph.D. (člen) Ing. Petr Sedlák (člen)
Date of acceptance
2014-06-25
Defence
Oponent - V akých podmienkach bolo makro pri testovaní spúšťané a aké doby prechodu účtami boli zaznamenané v týchto podmienkach? - zodpovězena Ing. Petr Dydowicz, Ph.D. - Metoda výpočtu nákladů na mzdy- zodpovězena
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO