Měřicí karta pro systém k testování integrovaných obvodů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Cílem této bakalářské práce je navrhnout a realizovat měřicí a stimulační kartu. Hlavním úkolem navrhované karty bude generování stimulačních signálů pro testovaný integrovaný obvod, zpracovávání signálů generovaných testovaným integrovaným obvodem, jejich převádění do digitální podoby a odesílání nadřazenému systému. V práci bude představen výběr vhodných obvodů k její realizaci, návrh obvodového zapojení měřicí a stimulační karty, návrh DPS karty a VHDL popis pro řídicí FPGA.
The goal of this bachelor's thesis is to design and realize a data acquisition card. The main task of the designed card will be to generate stimulating signals for the tested integrated circuit, to process signals generated by the tested integrated circuit, to convert them into a digital form and to send them to a superior system. The thesis will present a choice of integrated circuits suitable for its realization, a wiring diagram of the data acquisition card, PCB design and VHDL code for the control FPGA chip.
Description
Citation
KOLEČEK, J. Měřicí karta pro systém k testování integrovaných obvodů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Mikroelektronika a technologie
Comittee
doc. Ing. Lukáš Fujcik, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Vladimír Kolařík, Ph.D. (místopředseda) prof. Ing. et Ing. Fabian Khateb, Ph.D. et Ph.D. (člen) doc. Ing. Jan Maschke, CSc. (člen) Ing. Miroslav Zatloukal (člen)
Date of acceptance
2014-06-16
Defence
Student seznámil státní zkušební komisi s řešením své bakalářské práce a zodpověděl otázky a připomínky oponenta.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO