Marketingová komunikace nové sociální sítě

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tématem této bakalářské práce je vyhodnotit nejlepší nízkonákladovou marketingovou metodu reklamy a navrhnout, jaká metoda je nejlepší pro rozšíření povědomí o nové sociální síti. Při zpracovávání této práce bude probíhat spouštění a optimalizování webové stránky www.pudeto.com, na které tyto metody také aplikuji. Zhodnocení této metody bude probíhat za pomoci poměru rozdaných reklamních prostředků a jejich konverze v uživatele na webové stránce či počtu zobrazení stránky. Tato práce neobsahuje výsledná data z těchto postupů, ale pouze návrhy řešení.
The theme of this work is to evaluate the best low-cost advertising and marketing methods and suggest which method is best to spread awareness about the new social network. Together with developing this work a www.pudeto.com website will be launched and optimized. I am going to apply these methods on this site. Evaluation of these methods will be done by using the ratio of advertising media and their conversion in users to a Web site or page views. This paper does not contain the data resulting from these procedures but only a proposals for solutions.
Description
Citation
STIBŮREK, O. Marketingová komunikace nové sociální sítě [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika a procesní management
Comittee
prof. Ing. Miroslav Píška, CSc. (předseda) doc. Ing. Zdeněk Sojka, CSc. (místopředseda) PhDr. Emilie Franková, Ph.D. (člen) Ing. Zdeňka Videcká, Ph.D. (člen) Ing. Josef Veselý, CSc. (člen)
Date of acceptance
2014-06-19
Defence
Otázky vedoucího práce: odpovězeno Otázky oponenta práce: odpovězeno Otázka prof. Ing. Miroslav Píška, CSc.: Proč u jednoho a toho stejného obrázku, který se Vám vícekrát opakuje v práci, uvádíte různou citaci? částečně odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO