Untitled toy

Abstract
Instalace zasvěcena přírodě, materiálu a technologii. Užitím postinternetové estetiky, chci ukázat formu která není v našem uměleckém prostředí uplně běžná. Vytvořením pomyslené laboratoře, neboli místa pro práci s jasně stanoveným rozvžením v prostoru, chci vyvolat v divákovi pocit který přichází, když se nacházíme u památníku. Hlavním bodem je tedy stůl na kterém vznikly všechny práce, na kterých jsem poslední rok pracoval.
Instalation is dedicated to nature, materials and technology. Using the post-internet aesthetics, i want show form which is not usual in our art environment. By creating imaginery laboratory, easily say place where the things arise or where we working on it, and with planed layout i want evoke impression like from the memorial places. Main place in this memorial occupies a table where every work from this year araised.
Description
Citation
AMBRŮZ, K. Untitled toy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta výtvarných umění. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Výtvarné umění - video - multimedia - performance
Comittee
prof. akad. soch. Tomáš Ruller (předseda) akad. soch. Martin Zet (člen) doc. Václav Stratil, Prom. Ped. (člen) doc. MgA. Barbora Klímová, ArtD. (člen) doc. Mgr.A Lenka Klodová, Ph.D. (člen) Mgr. Slavomír Krekovič, Ph.D. (člen) doc. MgA. Veronika Šrek Bromová (člen) Mgr. Martin Mazanec, Ph.D. (člen) MgA. Markéta Othová (člen) doc. MgA. Filip Cenek (člen)
Date of acceptance
2014-06-16
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO