Hodnocení výkonnosti podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalárska práca sa zameriava na zhodnotenie ekonomickej výkonnosti podniku POVSTAV. Na základe popísaných teoretických poznatkov uskutočňuje finančnú a ekonomickú analýzu, zhodnocuje súčasný stav podniku a vyvodzuje odporúčania pre stabilizáciu jeho majetkovej a kapitálovej štruktúry.
Bachelor thesis is focused on evaluation of economic performance of POVSTAV company. Based on specified theoretical knowledge below, it makes financial and economic analysis, reviewes current state of the company and recommends references for stabilization assets and liabilities´ structure.
Description
Citation
KARDOŠ, P. Hodnocení výkonnosti podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. Marek Zinecker, Ph.D. (předseda) Ing. Petr Bačík, Ph.D. (místopředseda) Ing. Michal Karas, Ph.D. (člen) prof. Ing. Mirko Dohnal, DrSc. (člen) doc. Ing. Mgr. Karel Brychta, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-26
Defence
Ing. Brychta: Který z návrhu považujete za klíčový? - zodpovězeno doc. Zinecker: Jak teorie vymezuje pojmy "ekonomická analýza" a "finanční analýza"? - zodpovězeno připomínka doc. Zinecker: Návrhová část bakalářské práce se jeví z hlediska zvého rozsahu jako nevyvážená vzhledem k ostatním částem. Formulované návrhy jsou velmi vágní, nejsou nikterak definovány kroky k jejich naplnění a kvantifikován jejich dopad z hlediska financí předmětného podniku.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO