Návrh počítačové sítě multifunkčního domu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Cílem práce je analyzovat a následně navrhnout univerzální kabeláž pro multifunkční dům, ve kterém sídlí nejmenovaná firma a čtyřčlenná rodina. Obsah první části práce je analýza současného stavu, který je nevyhovující. Druhá část se zabývá teoretickými východisky, která využijeme ve třetí části, kde je vlastní návrh řešení. Konkrétní postupy a prvky jsou obsaženy v poslední části práce.
The objective of this work is to analyze and design a computer netwrok for multifunctional house, where is located an unnamed company and also a family of four members. The content of the first part is an analysis of the current situation, which is inconvenient. The second part deals with the theoretical bases, which is used in the third part, where is custom design solutions. The specific procedures and elements are contained in the last part.
Description
Citation
GRUBEROVÁ, N. Návrh počítačové sítě multifunkčního domu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Manažerská informatika
Comittee
doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (předseda) doc. RNDr. Jiří Kropáč, CSc. (místopředseda) Ing. Viktor Ondrák, Ph.D. (člen) Mgr. Martina Bobalová, Ph.D. (člen) Ing. Vilém Jordán (člen)
Date of acceptance
2014-06-25
Defence
Otázky vedoucího práce. odpovězeno Otázky oponenta práce odpovězeno 1. Ing. Jordán Jsou navržené datové zásuvky kompatibilní s dalšími prvky? odpovězeno 2. doc. Kropáč Nebude se vedení kabelů křížit s elektrickým vedením? odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO