Návrh internetových stránek

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce pojednává o problematice návrhu internetových stránek pro firmu Autodoprava Petr Jakubec za účelem zvýšení povědomí o autodopravě na internetu. Práce je rozdělena na tři hlavní části. V teoretické části jsou popsány všechny důležité pojmy, se kterými jsem se při řešení této práce setkal. Analytická část je věnována analýze současného stavu internetových stránek a analýze konkurence. Část praktická obsahuje vlastní řešení problematiky návrhu internetových stránek.
The bachelor‘s thesis deals with the issue of the design of the website for the company Autodoprava Petr Jakubec in order to raise the awareness of the company on the internet. The thesis is divided into three main parts. The theoretical part describes all the important terms that I have met in the process of working on this thesis. The analytical part introduces the analysis of the current state of the website and a competition analysis. The practical part includes the author‘s own solution to the issue of the design of the website.
Description
Citation
JAKUBEC, P. Návrh internetových stránek [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Manažerská informatika
Comittee
prof. RNDr. Ivan Mezník, CSc. (předseda) doc. Ing. Marek Zinecker, Ph.D. (místopředseda) Ing. Jiří Kříž, Ph.D. (člen) doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (člen) Ing. Vilém Jordán (člen)
Date of acceptance
2014-06-27
Defence
Otázky vedoucího práce. odpovězeno Otázky oponenta práce. odpovězeno 1. Ing. Jordán Proč není v práci uveden zdrojový kód stránek? odpovězeno Ing. Kříž 2. Jak by se zvýšila cena v případě, že by byla použita databáze? odpovězeno 3. Co byste přidal do návrhu, abyste zvýšil povědomí o firmě? odpovězeno Ing. Doskočil 4. Jaké parametry by měla mít kvalitní internetová stránka podle požadavků? odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO