Projekt - rozšíření nabídky sportovních a rekreačních pohybových aktivit pro děti ve věku 10-12 let v městě Břeclavi

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce je zaměřena na analýzu sportu na Břeclavsku a její následnou optimalizaci. Práce je rozdělena na několik částí. V první části uvádím teoretická východiska, která s danou problematikou souvisí. Jsou zde rozebírány témata související jak se sportem, mládeží, tak s ekonomií. Ve druhé části se věnuji již průzkumu sportovního trhu na Břeclavsku a to v sportovních klubech a na školách. Dále vyhodnocuji ankety týkající se žáků čtvrtých, pátých a šestých tříd z břeclavských škol, které vyplňují jejich rodiče. Na základě údajů získaných z analýzy a vyhodnocených anket uvádím vlastní nabídku rozšíření sportovních aktivit, kterou je meziškolní fotbalová liga v Břeclavi.
The bachelor thesis focuses on the analysis of sport opportunities in the region of Břeclavsko and its subsequent optimization. The thesis is divided into several parts. The first part includes theoretical solutions relating to the given issue. Topics pertaining to sport, youth and economics are dissectied here. The second part focuses on the research of the sport market in Břeclavsko carried out in sport clubs and schools. Furthermore, I evaluate surveys concerning fourth-, fifth- and sixth-graders attending Břeclav elementary schools, which are filled in by their parents. Based on the data obtained from the analysis and the evaluated surveys, I propose an extension of sports activities which comes in the form of Břeclav inter-school football league.
Description
Citation
ŠTOFKA, F. Projekt - rozšíření nabídky sportovních a rekreačních pohybových aktivit pro děti ve věku 10-12 let v městě Břeclavi [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management v tělesné kultuře
Comittee
doc. PhDr. Iveta Šimberová, Ph.D. (předseda) doc. PaedDr. Jiří Drnek, CSc. (místopředseda) Mgr. Štěpán Konečný, Ph.D. (člen) Ing. Josef Polák, Ph.D. (člen) Ing. Josef Veselý, CSc. (člen)
Date of acceptance
2014-06-20
Defence
otázky oponenta - odpovězeny Ing. Veselý: kdo je subjektem, který realizuje projekt? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO